Bli med på Trøndersk matfestival og Bryggerifestivalen og lær blant annet parring av riktig øl til sjømat.
Se tidligere episoder her

Serier på Matkanalen

Mitt Piemonte

Geir Andre Sjursen besøker den italienske vinregionen Piemonte. Her legger han ut på en kulinarisk reise og utforsker biodynamisk vin i den lille landsbyen San Marzano Oliveto.

KulTour: Irland!

En ny kulinarisk bølge har nådd Irland. Bli med ut i vill natur når John Kaare Hoversholm og Finn-Erik Rognan legger ut på en fantastisk matreise til landet som er kjent for irsk stuing, whiskey og Guiness. Kommer på Matkanalen i november.

Oldemors kokebok

Filipa (14) har funnet sin oldemors kokebok med tradisjonsoppskrifter fra Nord-Norge. Sammen med pappa Finn-Erik Rognan skal Filipa gjenskape de rare rettene hun aldri har smakt før.

Sonias salsa-skole

Sonia Huanca Vold viser deg salsa-triksene du bør kunne! Her lærer du å lage fristende granateple-sala og koriander-chutney.
Se episoden i SnapChat her! 

 

Proteinrike godsaker

Disse godsakene er superenkle å lage, skal ikke varmebehandles og inneholder masse protein.
Se episoden i Snapchat her! 

Detox og mjød?

Malin Ekstrøm er gjest i denne episoden av programmet til Thomas Digervold. Lær mer om norsk glutenfritt øl!

Pangstart på Snapchat Shows

Over 730 000 unike seere i Danmark og Norge har allerede sett en av våre episoder på Snapchat Shows. Over 100 000 abonnerer nå også på oss her. Sjekk ut «utforsk» seksjonen eller ta bilde av koden på bildet her inne i Snapchat. Nye serier kommer!

Nigella – At my table

Vi er svært glade for at vi endelig har en serie med Nigella Lawson å vise frem hos oss igjen. I denne kvalitetsproduksjonen fra BBC, lærer du å lage hele 18 oppskrifter, og i tillegg kommer en julespesial. Starter i november!

Sonias sunne sjokolade-shake

Sonia Huanca Vold frister i denne episoden med en skikkelig digg, vegansk sjokolade-shake. Nytes med god samvittighet!
Her kan du se episoden i SnapChat

Smakslandet sesong 3

Vi har vært på ny Norges-turné hvor vi besøker matbønder fra nord til sør. Smakslandet sesong 3 har premiere på Matkanalen 1. oktober, og vi gir deg seks nye episoder utover høsten.

NM i ost 2019

Programleder fra Matkanalen og dommer Thomas Digervold utforsker det ypperste av norsk gardsost. Se hele sendingen vår fra NM i ost her.

Dette er årets største mattrend

Høsten er her, og vi kan friste med fem nye episoder av Sonia Huanca Vold. Første rett ut er kantarell- og aromasopp på en skikkelig digg bruschetta.
Her kan du se episoden i SnapChat!

Hidden Restaurants

Michel Roux Jr. og Freddy Bird reiser og finner bortgjemte perler og annerledes spisesteder rundtom i England.

John Torode’s Asia

John Torode reiser på et kulinarisk eventyr for å finne de beste delikatessene fra det asiatiske kjøkken. Kommer på Matkanalen i oktober.

Bli med til Geneve!

Her kan du se hele programmet av #KulTour på 32 minutt. Finn-Erik og John Kaare på plass i Sveits for å finne smaken av alpelandet. Melkesjokolade i verdensklasse, fondue, Belle Epoque cruise, og Vestlandet og Nord-Norge skal ut i en real fiskekonkurranse.

Langs Matkysten av Sverige

Vi er i gang med tredje sesong av vår egen serie Langs matkysten med Merete Gamst og Andreas Ihlebæk. I oktober blir vi blant annet med til Stedsans som er hyllet av internasjonal matpresse.

Gatemat og gourmet

Dag tre i København starter på kaféen Winterspring, før Kaitlin og Anders tar en tur med GoBoat for å utforske byen fra kanalen. På kvelden sjekker vi ut Københavns nyeste Michelin-stjerne – Alouette. Åpne i Snap her!

Jack Stein Inside the Box

I sommer har vi vist Wine, Dine & Stein med brødrene Charlie og Jack. I september starter Jack sin egen TV-serie hvor han tar med seg 10 klassiske britiske retter til 10 ulike byer verden rundt for å lage nye versjoner av dem.

Outback Gourmet

Vi blir nok en gang med Justine Schofield på reise. Denne gang utforsker hun natur og mattradisjoner nord i i Australia hvor hun er kjent fra mange kokkeprogrammer.

Sommerlig sushibolle

I denne episoden av Malins utekjøkken lærer du å lage en sommerlig, plantebasert shushibolle med tamarisaus.

KulTour Smak Gèneve

Ny episode med Finn-Erik og John Kaare! Denne gangen legger de ut på mat-eventyr til alpelandet Sveits. Sjokolade i verdensklasse, gourmetcruise og fiskekonkurranse er noen av høydepunktene.

Bananpannekaker

Se den nyeste episoden med Malin Ekstrøms Utekjøkken her! Næringsrike bananpannekaker med masse deilig topping, perfekt sommerlunsj. Se episoden i SnapChat her!

Malins Utekjøkken

Vi har laget en ny sesong med Malin Ekstrøm. Lær å lage fargesprakende plantebasert sommermat. I første episode: Vannmelon sommerkake! Se episoden i Snapchat her

Portobellotaco

Hanne-Lene Norup Dahlgren lager smakfull vegetar-taco med portobello og en frisk limedressing. Og har du prøvd grillet banan?
Åpne i snapchat her!

 

Parveen´s Indian Kitchen

NY SERIE: Parveens Indian Kitchen, 10 x 60 minutt (2019) Se krydderdronningen her på Matkanalen.

Wine, Dine & Stein

Ny serie for alle mat-, reise- og vinelskere. Vi følger brødrene Jack og Charlie Stein på en reise gjennom Cape Towns spektakulære landskap, fantastiske vingårder og overdådig mat.

Jukseiskake

Lær «is-hacks» av Sonia Huanca Vold i noen nye is-episoder vi har laget for TV og Snap Shows nå for sommeren.

Se episoden i SnapChat her!

Kaitlin og Anders i København

Kaitlin Orr og Anders Husa reiser til København, som er kåret til det beste verdens beste by å feriere i, i følge Lonely Planet 2018. Her får du de aller beste tipsene til matopplevelser når du er i Kongens by.

Møt juryleder Sara Døscher

Vi arrangerte Diggmat for andre gang i år. Hør hva jurylederen har å si om konkurransen. Programleder er Sonia Huanca Vold.

Se Matkanalens Diggmat 2019!

Mange glade vinnere i årets restaurantkåring avholdt på Frogner i Oslo. Se intervjuer med jury, nominerte og vinnere her!

Hanne-Lenes vegetar

Ny serie fra Matkanalen og Snap Shows! Smaken står i sentrum når Hanne-Lene bruker kjente ingredienser og metoder for å lage kjøttfri mat som alle kan like!

Foodie Stories: København!

Anders Husa og Kaitlin Orr har vært i København og spilt inn 4 nye episoder til Snap Shows og TV. Se de første episodene her!

Hanne-Lenes Vegetar

Er du en av de som er skeptisk til grønnsaker på grillen? La Hanne-Lene overbevise deg med sine digge vegetarretter – fullverdige grillmåltid for hele familien!

Bli med til Ørsta!

Bli med Nevada Berg til Ørsta på Sunnmøre hvor ostene Kvitlin og Snøfrisk lages. Her kan du se hele serien Ostereisen.

 

Riesling

Berg Schlossberg: John-Kaare og Finn-Erik er akkurat nå i Tyskland på opptak av en nye episode hvor du lærer blant annet om Rieslingdruen.

Hamburger og pølser på grillen

Bård Greni har noen skikkelig gode oppskrifter og grilltips til deg som ønsker å løfte den hjemmelaga burgeren og grillpølsene et hakk.

Sprøtt, salt og søtt

Is-hacket du må prøve! Sonia Huanca Vold lager kanskje verdens beste cookie sandwich!

Møt noen av de nominerte

Alle de 65 nominerte restuarantene og barene utgis som i 2018 i guiden Diggmat på nett og trykket utgave. Se den her.

Nadiyas Family Favourites

Nadiya Hussein er tilbake på Matkanalen i mai med sin nyeste serie fra BBC Two.

Ainsley´s Caribbean Kitchen

En splitter ny serie med Ainsley Harriot. Serien er på 10 episoder, hvor vi blir med til Jamaica, Trinidad & Tobago, Grenada, Barbados, St Lucia, Dominica og Antigua.

Reklamefilmer fra Matkanalen

Matkanalen produserer en rekke profil- og reklamefilmer og miniserier for annonsører. Se eksempler her.

Grill med Bård Greni

Bård Greni elsker å grille, året rundt! Gjennom 7 episoder lærer han deg diverse triks og tips, digge oppskrifter og ekte grill-glede.

Bare Pasta Sesong 3

Lær pastatriks og tilbehør av Benjamin Vikse Roth og Ludvig Salovuo.

The Wine Show

Med Matthew Goode (kjent fra Downton Abbey, The Imitation Game) og hans gode venn Matthew Rhys (The Americans, Brothers and Sisters) på en underholdende og lærerik vinreise i hele 13 episoder på 1 time.

Delicacy Hunter

Jamie Bilbow smaker seg igjennom Silkeveien for å lære seg de viktigste tradisjonelle rettene på ruten gjennom Kina.

Malin Ekstrøm

Nå kan du se Malin lage sunne, gode lunsjer, snacks, kaker og middag på Snapchat Showet vårt. Er du på mobil, trykk her for å åpne i Snapchat.

Bondi Harvest

Guy Turland lager sunn mat på den berømte stranda Bondi i Australia i denne helt nye serien som starter hos oss i mai.

Herman Flesvigs protein smoothie

I denne episoden lager Malin og Herman en vegansk, grønn smoothie med mandel og spinat.

Fahléns mateventyr

Hans Fahlén reiser verden rundt med Peter Normann for å oppleve ulike matkulturer. I første sesong reiser de til Mexico, Japan, Sri Lanka, Turkey og Hong Kong.

Restaurant Rest

Kjøreturen går i denne episoden til Restaurant Rest som lager gourmetmat av matavfall. Bli med inn for en sniktitt!

Norges beste kokker

Vi fulgte fire av Norges beste kokker i dueller mot hverandre på Sentralen i Oslo. Kokkene visste ikke ingrediensene før de starter, og fikk 40 minutt på seg i hver duell. Programleder er Sonia Huanca Vold. Se hele episoden på 20 minutter her.

Pastaskolen

11-åringene Marte, Marius og Jakob viser hvordan du kan lage rigatoni, gnocchi og tagliatelle enkelt hjemme.

Diggmat 2019

Vi arrangerer for 2. året på rad Diggmat Oslo, hvor de 15 beste spisestedene, kaféene og barene i Oslo skal kåres ut utgjøre årets guide. Programleder er Sonia Huanca Vold.

Plantebasert curry med blomkålris 

Se alle 10 oppskriftsfilmene til Malin Ekstrøm episoder så langt!

Peter Kuruvita´s Coastal Kitchen

Bli med til kysten vest-Australia sammen med Peter Kuruvita, kjent TV kokk og restauranteier «Down Under» i to sesonger i tilsammen 12 episoder fra 2019.

Neill Anthony Private Chef

I april skal vi vise denne nye TV serien i 13 deler fra Cape Town i Sør Afrika. Neill lager og serverer måltidene på spektakulære lokasjoner.

Fest i kjeften

Vi er igang med en ny TV serie om norsk øl og sider og tilhørende matkombinasjoner. Programleder er ølsommelier Thomas Digervold.

Osteskatten fra Selbu

Skuespiller Evy Kasseth Røsten tar oss med til Selbu hvor vi skal lære om blåmuggost, Selbuvotten, områdets historie – og, selvsagt lage mat.

Nadiyas Party Feasts

Nadiya Hussain inviterer til fest og vi får være med! Hun viser oss oppskrifter og tips til alle typer sosiale sammenkomster. Vel møtt!

Ny sesong med Malin

Fem nye episoder og oppskrifter på sunn, plantebasert mat med Malin Ekstrøm kommer.  Her ser du hennes tidligere episoder.

New Foodie Stories

Anders Husa fortsetter å rapportere fra de beste restaurantene i verden. 6 nye episoder (No 37-42!) på Matkanalen nå. Se hvilke steder han besøker her:

James Martin´s American Adventure

I mars får vil være med den kjente britiske kokken, James Martin, på nok en smakfull og spennende reise. Denne gangen reiser han gjennom Amerika.

Tom Victor Gausdal

Tom Victor lærer deg fem teknikker du må kunne; nemlig bresering, panering, grilling, confitering, gratinering. Kommer på SnapChat i februar og på TV i mars!

Pepperkakekarameller med jordbærstøv

Lær hvordan du lager Malins sunne og rå pepperkakekuler og få oppskriften her.

John Torodes Middle East

John Torode er endelig tilbake på Matkanalen. I denne serien i ti deler fra 2018, følger vi ham til fantastiske steder på jakt etter Midt-østens distinkte smaker. Kommer i mars.

KulTour – Mat og reise

Mat og reiseprogrammet #KulTour med Finn-Erik Rognan og John Kaare Hoversholm. Følg dem på reiser verden rundt på jakt etter de aller beste kulinariske opplevelsene. Over 20 episoder er nå vist på Matkanalen.

The Art of Cooking with Mimi

Mimi Thorisson er tilbake på Matkanalen. Tren fransken mens du lærer å lage god mat!  Mimi er en fransk matblogger og kokk og elsker å lage mat til venner og familie.
– Bon Appétit!

Foodie Stories: Estland!

Anders Husa og Hedda Marie Kaupang utforsker unike restauranter, råvarer, overnattingssteder og opplevelser. Sjekk også ut www.andershusa.com !

Etne og Austevoll

Vi er i Etne for å prøve lykken etter sjøørreten med fluestanga og lager en lekker lunsj med kongekrabbeklør på bålet. Senere reiser de til Austevoll for å være med på høstens eventyr, hummerfiske. Kokken Tor viser oss hvordan man kan få utnyttet råvarene maksimalt og lager hummersuppe og hummerrisotto.

The Game Chef

Bli med til New Zealand, hvor jeger og kokk, Angelo Georgalli, lager enkle, smakfulle retter av dagens bytte.

Culinary Journeys

Vi viser nå de to sesongene av CNN´s ferske og prisvinnende serie Culinary Journeys i 18 episoder. Her er ser du liten teaser fra episoden fra Oslo, med Esben Holmboe Bang.

Tropical Gourmet Queensland

I Tropical Gourmet Queensland får du oppleve en smak av sommer. Australias mest populære TV kokk som du har sett i flere serier hos oss tidligere, nemlig Justine Schofield, tar deg med gjennom tropiske Queensland på utendørs matlaging.

Sonia Huanca Vold

Sonia lager fantastisk fargerik og god peruansk mat i sitt nye Snapchat Show fra Matkanalen. Først ut: Trendretten Ceviche med Tigermelk! Er du på mobil, trykk her for å åpne i Snapchat.

Finale…!

Se hvordan det går med Benjamin i duellene under VM i Pasta i Milano i vår episode 2.

KulTour: Piemonte og Sicilia

I sin 18. og 19. episode på Matkanalen, har Finn-Erik og John Kaare i høst laget to nye programmer fra Italia:  Piemonte og Sicilia!

Drikk Flandern

I denne episoden utforskes ulike øl- og matkombinasjoner, og Gunnar Jensen er med oss og hjelper med akkurat det.

Tina i fjellene

Nå kommer sesong 4 med Tina Nordstrøm i sin nye serie. Denne gangen går turen til Lofoten og Svalbard i 4 nye timer med matlaging og opplevelser.

Brent Owen Unwraps Mauritius

«Mauritius was made first and then heaven; and heaven was copied after Mauritius».  Mark Twain. I 10 deler får vi oppleve en lite stykke av himmelen gjennom Masterchef Australia-vinner Brent Owens opplevelser og kokkelering. Vi er de første til å vise denne i 2019 i hele verden!

Saturday Xmas mornings with James Martin

Nyt lange lørdagsformiddager med den svært populære TV-kokken, piloten og bilelskeren James Martin. I hver episode får han en ny gjest på kjøkkenet eller i hagen.

VM i ost i Bergen

Norge gjorde storeslem i VM i ost i Dovregubbens hall. Ingvill Måkestad Bovim var vår reporter i Bergen disse dagene.

Alpeost fra Elnesvågen

Turen i dag går til Elnesvågen hvor en helt ny ost blir til. En norsk alpeost, inspirert av syd-europeiske alpeoster med melk fra kuer som beiter i og rundt Romsdalsalpene. Se hele serien her.

VM i pasta i Milano!!

Norges deltaker Benjamin Vikse Roth ankommer Milano for siste forberedelser. Her kan du se episode 1 i den nye sesongen. Sesong 1 av Bare Pasta ser du her.

Se prisutdelingen #Diggmat

Matkanalens nye kåring av Oslos beste spisesteder ble arrangert på Kolonihagen Frogner. Programleder er Sonia Huanca Vold. Se episoden og intervjuer med vinnerne her!

Pulled kongeøsterssopp!

Adam lager Nuggets av søtpotet og quinoa, servert med en frisk råkostsalat og remulade. Richard lager sin versjon av «pulled» kongeøsterssopp sliders, et kjempegodt alternativ til pulled-pork.

Munchies guide to Norway

Ny serie fra Munchies! Vi blir med Halaigh Whelan-McManus på en matreise fra Oslo til Preikestolen, Lofoten og Finnmark.

Ostereisen med Nevada Berg

Matskribent og forfatter Nevada Berg setter Norge på matkartet med bloggen North Wild Kitchen. I TV-serien Ostereisen besøker hun produsenter av Norges aller beste oster.

Veggis

Nå får du 8 nye oppskrifter med inspirasjon til vegan- og vegetarretter fra Adam Bjerck og Richard Nystad. Se episodene her.

Jul med Ernst!

I Sverige blir det nesten ikke jul uten juleprogrammer med Ernst Kirchsteiger. Vi viser de 6 nyeste juleprogrammene hans, hvor juledekor, mat og hygge gir den riktige stemningen.

Comfort Food

The Two Hairy Bikers Simon King og David Myers lager deilig, hjemmelaget mat, inspirert av sin oppvekst, tradisjonelle britiske retter, familieoppskrifter og reiser de har vært på. 15 nye episoder kommer i oktober.

KulTour: Sør-Afrika

Finn-Erik Rognan er tilbake fra Sør-Afrika med en fersk episode om vin i bagasjen.

Leilas Jul

Blant årets juleprogrammer, finner du episoder fra svenske Leila Lindblom. Oppskriftene fra episodene som kommer finner du her

Bornholm på én dag

Bli med Sune Rasborg og bergenser Anders Wik rundt på den fantastiske øya Bornholm. Ny serie i 3 deler du kan se her på nett.

KulTour Vestland

I den 16. episoden av #KulTour på Matkanalen handler det om norsk øl, gin og cider. Se hele episoden her (24 minutt).

Smakslandet – Ost!

Vi viser nå en ny sesong av Smakslandet. Denne gangen handler det om norsk ost i verdensklasse. Totalt 6 episoder kommer utover høsten. Foto og regi: Thomas Mortveit.

Skambra mat: Surf n’ Turf

Gitte Witt møter surferen og kiteren Karl Oscar på Borestranda på Jæren i denne episoden av vår nye serie.

Veien til Milano

Vibeke Klemetsen skal følge Norges store håp, haugesunder Benjamin Vikse Roth og bli med ham til Milano der han kjemper for å bli kåret til verdens beste pasta kokk!

Matfest i Bergen

I sesongens siste Sommermat med Sonia er vi i Bergen. Se hele episoden her!

North Wild Kitchen

Vi møtte amerikanske Nevada Berg fra den prisvinnende matbloggen North Wild Kitchen. Nå er hun også aktuell med kokebok.

The Wine Show S02

En helt ny sesong med The Wine Show med Matthew Rhys og Matthew Goode kommer på kanalen i høst!

Donal Skehan

I høst starter vi den splitter nye serien til irske Donal Skehan i Donal´s Asian Baking Adventure, som i 10 episoder tar for seg den sterkt økende baketrenden i Asia.

Ny kåring!!

Sammen med et dommerpanel med noen av Oslos mest profilerte kokker har publikum fått være med å stemme frem hovedstadens diggeste mat, innenfor 10 kategorier. Stem her!

Youngstorget, Mathallen og Grünerløkka

Det har skjedd enormt mye på matfronten i Oslo de siste årene. Sonia har denne uka sjekket ut et av de mest yrende matområdene i byen!

Lærdal i Sogn og Fjordane

I denne episoden er Tor og Thor i fantastiske Lærdal i Sogn og Fjordane. Denne bygda er kjent for bær og grønnsaker. Vi skal plukke bringebær og mandelpoteter som de lager to ulike retter av.

Sunnhordland

Fluefiske ved kysten i Sunnhordland på Vestlandet. Bli med å dykke etter kamskjell og råmarinere dem og servere dem med taresalt!

Gladmat i Stavanger

– Vi har vært på Gladmat i Stavanger. Se episoden om Sjøpølse, Taco-is, Gådjå, og intervju med Kjartan Skjelde her!

Nigel Slaters Middle East

Nigel Slater utforsker Midtøsten, og lager mat med kokker fra Libanon, Tyrkia og Iran i denne nye serien fra 2018. Starter i oktober.

Skambra mat

Denne TV-serien med skuespiller og blogger Gitte Witt Julsrud som er spilt inn på vakre Jæren. Se alle episodene her.

Lysverket i Bergen

Matkanalen og Anders Husa har møtt bergens mest frittalende kokk, Christopher Haatuft, som snakker ut om Bergens fantastiske råvarer og restaurant Lysverket.

Haaheim Gaard på Tysnes

I serien vår Sommermat med Sonia, har vi tatt turen til vakre Haaheim Gaard hvor vi får omvisning, musikk og matlaging servert av det kreative rivjernet Torstein Hatlevik.

Spis din Ø

Bornholm opplever et enormt oppsving i lokale matprodusenter og gourmetrestauranter. I denne TV-serien møter vi Søren Henriksen og Sune Rasborg som setter opp kjøkkenet og lager mat med lokale råvarer ute i naturen.

Sommermat med Sonia

Sonia Huanca Vold skal i sommer besøke noen utvalgte matfestivaler og spennende matdestinasjoner i Norge sammen med Matkanalen. Reisen er i gang!

Anders Husa: Foodie Stories

Her er de fire neste episodene fra Anders Husa: Noma 2.0, København Det nye konseptet innebærer strengt inndelte sesonger, og første del av året ble viet til alt det spiselige fra havet. I tillegg besøkes Sanchez i København, Dill på Reykjavik og Re-naa i Stavanger

Donna Hay – Basics to Brilliance

Matstylist og forfatter Donna Hay viser oss smakfulle og kreative variasjoner av enkle oppskrifter som alle hobbykokker burde lære seg. Kommer til høsten!

The Lazy Chef

Simon Lamont reiser gjennom hele Irland for å lage fantastisk mat som er enkel å lage. Til forskjell fra andre matprogrammer, kuttes her alle svinger for å gjøre det enklest mulig – for den late. Kommer i september.

Maggie Beer in Japan

Australske Maggie har alltid vært fascinert av Japansk mat. Hun reiser av gårde til Japan for å lære og for å utfordre seg selv, med mål om å lage japansk mat for sine venner i Barossa.

Bare Pasta sesong 2

Vibeke Klemetsen skal lede nye programmer fra Italia, denne gangen fra verdensmesterskapet i pasta i Milano. Haugesunder Benjamin Vikse Roth, som er lærling på Statholdergaarden, er Norges deltaker i mesterskapet. Imens – se sesong 1 her!

Jonathan Phang´s Gourmet Trains

Jonathan Phang’s Gourmet Trains – Starter i juni: Orientekspressen fra London via Venezia til Istanbul. 12 episoder a 1 time med ren fornøyelse, opplevelser og fantastisk mat!

Kulinariske Fluefiskere

Ny sesong kommer. Lær å fiske og tilberede fangsten med Tor og Thor.

Reisen mot stjernen

Med stjernekokker ved roret gjennomgår Københavnbåten akkurat nå en transformasjon som kommer til å gi gjestene en kulinarisk opplevelse- og kanskje på sikt heve nivået til Michelin-kvalitet. Starter 3. mai, og vises i 6 uker fremover.

Justine´s flavours of Fuji

Justine Schofield, Australias mest sette TV-kokk reiser til Japan i sitt aller nyeste nye mat- og reiseprogram. Se denne fargesprakende serien som garantert vil friste deg til å reise dit.

KulTour – Sør Afrika

Nye episoder fra #KulTour kommer utover våren. Finn-Erik Rognan har vært i Sør Afrika, Mexico og Flandern..

Dubai!

Bli med John Kaare og Finn-Erik til Dubai på noen helt magiske natur og matopplevelser!

Foodie Stories 2018

Nå kommer flere episoder fra Anders Husa. Bli med til Falsled Kro, AOC, Alchemist, Søllerød Kro og Osteria Francescana i episode 23-27.

Langs Matkysten

Norsk TV-serie med reise og mat i hovedsetet. Paret Andreas Ihlebæk og Merete Gamst tar oss med til California, Karibien, Norge og Sverige.. og hvor ellers?

Foodie Stories: Escape to Muhu

Turen går nå knappe to timer fra Tallinn til den naturskjønne øya Muhu. Først en avslappet og rustikk lunsj på landstedet til TV-kokken Sikke Sumari, før dagen avsluttes på spektakulære Pädaste Manor, med middag på restaurant Alexander.

Hemsley + Hemsley

Søstrene Jasmine og Melissa Hemsley tar sunn mat til et helt nytt nivå i sin nye serie hvor det handler om å lage og nyte gøyale, deilige oppskrifter.

The Little Paris Kitchen

Rachel Khoo er tilbake – denne gangen fra sitt lille kjøkken i Paris i denne fargesprakende serien fra BBC TWO.

Kulinariske fluefiskere

De gastronomiske fluefiskerne bak Torogthor.no dukker opp på Matkanalen fremover, hvor fangsten skal tilberedes av dem selv og sammen flere av landets beste kokker og fluefiskere.

Nadiya´s British Food Adventure

Fra BBC TWO 2017 – For å finne ut mer om maten hun lager til familien, møter Nadiya Hussain fiskere, bønder, kokker og produsenter i Storbritannia. Nadiya lager deilige, nye retter inspirert av alle dem hun møter.

Rachel Allen´s Easy Meals

Irlands favorittkokk og kjente BBC ansikt, Rachel Allen viser oss i 12 episoder enkel og avslappet matlaging. Dette er veldig god inspirasjon til mat som du kan lage hjemme selv.

Matkanalen på kanal 18

Vi bedrer kanalplassen – igjen! Nå er vi i den faste pakken til Get, slik at du enkelt finner oss blant de norske kanalene.

Veggis

Richard Nystad, kjent fra blant annet Brønsj på NRK P2 vil at du skal spise mer grønnsaker. Nå kommer han med en ny vegetarserie på Matkanalen.

KulTour: Piemonte

3. januar starter vi opp med nye episoder av #KulTour med John Kaare Hoversholm og Finn-Erik Rognan. Først ut: Piemonte.

Smakslandet – North Sea Salt Works

Salt er ikke bare salt. Matkanalen har vært på vakre Aukra. Vi får oppleve oppleve entusiasmen og jobben som ligger bak et slikt kvalitetsprodukt. Foto: Marius Rua. Film: Thomas Mortveit.

Det Norske Måltid 2018

Hedda Marie Kaupang var tilstede for å intervjue nominerte, vinnere og gjester fra festaftenen i Stavanger. Les alt om de årets finalister her. Se innslag fra forrige finale her.

Sara´s Australia Unveiled

I denne nye serien følger vi finsk-amerikanske Sara la Fountain gjennom en matreise i hele Australia. Sara’s Australia Unveiled på 9 episoder starter på Matkanalen i januar.

Noma – My perfect storm

Fikk du den ikke med deg på Kino? Vi viser hele filmen om René Redzepi og verdens og beste restaurant. Søndagsfilmen på Matkanalen.

Naturopplevelser for livet

Med Ingvill Måkestad Bovim hver fredag. I vår mat og reiseserie kan du være med til Turistforeningens hytter rundt i landet. Se hele serien her.

 

Børsbyene: Madrid

Madrid bygger seg opp til å bli en av verdens største businessbyer, og maten er bedre enn noen gang. Se hele episoden på DN.no her. Med Andreas Ihlebæk og Marius Troy. Et samarbeid mellom Dagens Næringsliv/D2 og Matkanalen.

Den sosiale oljen

Se hele kaffedokumentaren vår med Line Verndal fra Brasil, Columbia, Italia, England, Nederland og Norge her

Børsbyene: Hamburg

Serien vår fra byer du burde besøke. Med programleder Andreas Ihlebæk og regissør Marius Troy. Du kan se serien på Dagens Næringsliv her.

Bærekraft

Episode 6: Vi ser hvordan pastasaus og pesto blir laget, og besøker pastafabrikken som lager tusen tonn med pasta hver dag. I tillegg lager Vibeke en herlig pastarett: Penne med Basilicosaus og italiensk pølse.

Kultur og arkitektur

Episode 4: Vibeke utforsker kulturlivet og arkitekturen i Parma, og besøker operahuset Teatro Regio di Parma. I tillegg lager hun en av sine pastafavoritter, Spaghetti vongole.

Kaffe som handelsvare

Episode 4: I dag er kaffe en av verdens største handelsvarer. Bli med Line til Brasil hvor hun lærer mer om kaffens historie og hvordan kaffe produseres i stor skala.

#WinningFood

Ingvill Måkestad Bovim, mellomdistanseløper og klinisk ernæringsfysiolog, lager prestasjonsmat sammen med ti norske toppidrettsutøvere. Ingvill deler deilige og spennende oppskrifter som hjelper deg til å prestere i en aktiv hverdag.

Børsbyene

I samarbeid med Dagens Næringsliv og D2 reiser Andreas Ihlebæk og Marius Troy til Hamburg, Milano, Madrid og Wien. Serien er en guide til hvordan du kan spise og nyte i storbyene istedet for at byen spiser opp deg…

Two Hairy Bikers´ Northern Exposure

BBC kokkene David Myers og Simon King reiser nordover, fra Tyskland til Nord Sverige gjennom Polen, de baltiske landene og Russland.

Den sosiale oljen

Vi presenterer nå en ny serie om kaffe med programleder Line Verndal. Vi har vært i Columbia, Brasil, Italia, Nederland, England – og ulike steder i Norge. Resultatet ser du her!

#KulTour

#KulTour har i 10 år fulgt sykkeløypene til Tour de France med kulinariske øyne på TV2. Nå legger John Kaare Hoversholm og Finn-Erik Rognan ut på nye eventyr for Matkanalen til blant annet Frankrike, Dubai og Sør Afrika.

Smakslandet

Vi har vært på rundreise i hele Norge for å lage en ny TV-serie om lokalmat med Gunnar Jensen som programleder.

Tina på besøk – sesong 5

I oktober kommer helt nye episoder med Tina Nordström fra 2017, hvor hun besøker kjente svensker som bor ulike steder i verden.

Made in Italy with Silvia Colloca

Matblogger, skuespiller, operasanger og kokebokforfatter Silvia Colloca feirer det italienske kjøkken og deler tradisjonsrike og nye oppskrifter gjennom en reise over 10 episoder.

Leilas supermat

Mat uten tilsetningsstoffer, rawfood, vegetar- og veganmat er stikkordene til denne matlagningsserien i 10 deler med Leila Lindholm fra 2016.

Ernst i Toscana

Ernst Kirchsteiger reiser til Toscana hvor han skal lære alt om toscanske matlagingen, folkelivet og håndverkskulturen.

Lorraine Pascale’s Baking Made Easy

Lorraine Pascale lærer oss både klassisk og moderne bakekunst. Kvalitet fra BBC som vi er stolte over å vise på kanalen.

Tina på besøk

I sommer viser vi 6 fyldige episoder med Tina Nordström som ikke har blitt vist på norsk TV før. Tina reiser i hver episode til kjente svensker som bor ulike steder i verden.

Bare Pasta

Se Vibeke Klemetsen i vår serie fra Italia som vi har kalt «Bare Pasta», men handler mye om skinke, ost, trøfler, matkultur, natur og mye annet også.. Sesong 2 fra Milano ser du her Se sesong 1 fra Parma her

 

Matkanalen-miks

Her er en liten kollasj av både internasjonale serier og av våre egne produksjoner de første 2 årene. Vi gleder oss til å vise mer!

James Martin´s French Adventure

James Martin reiser i to nye sesonger gjennom her Frankrike i sin kokkehelt Keith Floyd sin originale Citroën 2CV. 40 oppskrifter å la seg inspirere av.

Justanotherfoodstory.com

Til høsten treffer du Nussara Guldberg fra justanotherfoodstory.com på Matkanalen med korte oppskriftsfilmer på spennende og sunne oppskrifter med både norsk og asiatisk inspirasjon.

Matpaabordet.no – På TV

Ina-Janine Johnsen står bak den svært populære matbloggen matpaabordet.no. Ina bor i Oslo med mann, to døtre og hund og elsker å lage mat!

Neste stopp: Hamburg.

I serien børsbyene har turen kommet til Hamburg. Hvor ofte hører du: «Jeg skal til Hamburg i helga»? Det burde vært oftere.

Two Greedy Italians

They are back! Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo – Jamie Olivers læremester –  returnerer til det Italia de forlot for mer en 40 år siden for å oppdage hva som har endret seg i italiensk kultur og hva italienerne spiser.

Vi mimrer til fjorårets Matfestivaler…

Mens vi venter på sommeren gjør vi et lite tilbakeblikk på en rekke utvalgte norske matfestivaler vi besøkte i 2016… Med Vibeke Klemetsen. Se her

Spis grønt!

Med trønderne Christopher Gulliksen og Richard Nystad kjent fra blant annet «Brønsj» på NRK Radio og Matfrahagen.no

Delicious Miss Dahl

Roald Dahls barnebarn Sophie Dahl har sitt eget matprogram på BBC. Hun lager fantastisk mat fra egne oppskrifter med minner fra barndommen.

Andy & Ben

Vi er så heldige til å få med oss verdenspremieren på Andy Allen og Ben Milbourne´s nye 15 episoder av «Eat Australia» spilt inn i 2017!

Tropical Gourmet

Med Justine Schofield fra Australias mest sette matlagingsprogrammer. Serien ble ferdigstilt i 2017, og er dermed så fersk som man får den. I denne serien reiser Justine til Ny-Caledonia i Stillehavet.

Langs Matkysten Lofoten

Vi har vært med på VM i skreifiske for oppleve fiskeeventyret og mye, mye annet Lofoten har å by på. Programleder er Merete Gamst. Se alle episodene her!

Den Grønne Gren

«Mat er kjærlighet”, sier Maj-Britt Aagaard. I serien Den Grønne Gren, går reisen til Danmark besøker hun andre ildsjeler med stor kjærlighet til mat, og en grønnere, bærekraftig livsstil.

Jorden rundt med Manu

Manu Feildel har hele livet drømt om å reise jorden rundt som i Jules Vernes «Jorden rundt på 80 dager». På et begrenset budsjett må oppvasken tas i blant for å komme seg rundt…

Finalen i #NMilunsj 2017

Se finalen her! Programledere er Noobwork og Hanna Martine. Bent Høie var på plass da 100 000 kroner skulle deles ut..

Nevada Berg

Nevada har mann og barn og bor her i Norge, og blogger om vår mat til hele verden. Se bloggen hennes Northwildkitchen for mer.

Hjemmelaga Babymat

Ny serie om barnemat fra bunn med Margit Vea. Gi barna den beste starten med mange gode tips!

Naturopplevelser Ep 7 – Haukeliseter!

Ingvill besøker Haukeliseter Fjellstue. Hun prøver turterrenget og lager mat i lavoen med lokal chevre.

Naturopplevelser – Preikestolen Basecamp Ep 6 del 1

Preikestolen har mer enn utsikt å by på. Ingvill Måkestad Bovim prøver basecampen og møter kokk i verdensklasse.

Det Norske Måltid

Vibeke Klemetsen leder vår sending fra Stavanger 6. januar. Se klipp her på nettsiden, på Facebook og på TV fra 9. januar! Se de nominerte her.

John Torode´s Malaysia

John Torode reiser i 10 episoder filmet i Malaysia og England i løpet av 2016. Den meritterte kokken tar en høyst individuell tilnærming til matlagingen på sin reise.

My Ireland with Colin

Irsk-fødte Colin Fassnidge returnerer hjem for å erfare at maten i hjemlandet langt ifra bare er brød og poteter lenge. På motorsykkelryggen oppsøker han de flotteste områdene for matproduksjon i landet.

 

Leila Bakar i Frankrike

I et vakkert strandhus i Frankrike, blant vingårder og kreperier baker svenske Leila Lindholm lekre søtsaker.

Anjum Spice Stories

Anjum Anand rømmer fra London til den Australiske landsbygda. Lær ny og sunn indisk matlaging på sitt beste. 12 helt nye episoder starter i mars.

Trines Mat

Vi er stolte av å kunne vise Norges største matblogger, Trine Sandberg med Trinesmatblogg.no på Matkanalen. – Nye episoder kommer i mars! Se intervju Trine på prisutdeling i januar.

Naturopplevelser for livet – Gaustatoppen

Ingvill besøker i denne episoden Gaustatoppen 1883 m.o.h., med utsikt til 1/6 av Norge!

Carluccio´s 6 sesonger

Antonio Carluccio (som du sikkert husker fra Two Greedy Italians) reiste i 2016 igjennom Australia og lager sesongenes lokale mat med en italiensk vri. En fantastisk serie vi gleder oss til å se på Matkanalen i 2017.

The Roux Scholarship

Vi viser tidenes mest dramatiske britiske kokkekonkurranse fra 2013 hvor 18 konkurrenter deltok i 10 timer på TV om å vinne sin læretid på hvilken som helst 3-trestjernes Michelin restaurant i verden!

A Cook Abroad

I denne strålende serien fra BBC 2 fra 2015 – møter du de 6 aller best likte TV-kokkene i  Storbritannia i hver sin time fra ulike deler av verden. Starter på Matkanalen i september.

The Flying Culinary Circus

I 2005 dro fire unge talentfulle norske kokker til New York for å kokkelere på et arrangement i Central Park. Idéen om «the Flying Culinary Circus» var skapt. Fra 2017 kan du også se dem på Matkanalen!

Mitt kök

Svensk serie hvor lager Tommy Myllymäki og Karin Andersson med flere lager mat for både hverdag og fest. Anbefales for inspirasjon og oppskrifter!

NM i lunsj

For alle 9- klassinger i landet. www.nmilunsj.no Vinn 100 000 kr!
Påmeldingsfristen var 16. desember. Se finalen hos oss 23. januar.

Langs Matkysten av Miami og Puerto Rico

Andreas og Merethe er nå på langreise igjen til Karibia, Puerto Rico og Miami. Resultatet ser du på Matkanalen i juli!

Det Norske Måltid 2016

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets mest prestisjefylte prisutdeling. Vi viser i desember delfinalene fra Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo – og selve finalen i Stavanger 8. januar.

Sarah Graham´s Food Safari

Sarah vokste opp i et naturreservat i Zimbabwe, og tar oss i denne serien med på en matreise i storslått natur i Sør-Afrika, Zambia og landet hun vokste opp i.

Eating Art

Kunstsamler og kokk Oliver Peyton drar verden rundt for og se hvordan kunst og mat har påvirket hverandre gjennom århundrer.

Hank´s Julebord

Hans-Erik Dyvik Husby, Hank, inviterer til julebord sammen med gode venner. Lær deg det som skal til for å lage tidenes julefest.

Foodie Stories av Andershusa.com

Ny episoder vinteren 2017/2018! Bli med Anders Husa og Hedda M. Kaupang på de aller beste restaurantene i verden for å få et innblikk i atmosfæren og den fantastiske maten som serveres. Nærmere kommer du ikke uten å være der…

Rachel Khoo: Melbourne

En helt ny sesong av en av av BBCs nyeste og mest populære serier, Rachel Khoos Kitchen Notebook. Rachel Khoo drar til Melbourne – Australias definitive foodie-destinasjon.

I hver episode tolker Rachel et lokalt og innovativt måltid og serverer det til sine venner.

My France with Manu

I denne australske serien følger vi franskfødte Manu Feildel, som tar oss med rundt på en reise i Frankrike hvor han besøker slekt og venner.

Langs matkysten i California

Andreas Ihlebæk og Merete Gamst har oppsøkt spennende matdestinasjoner i California for Matkanalen.

Bringebærfest i Østfold

Ekteparet Frode Lippert og Monica Vinje har fått sving på bringebærfesten med Lippert Drikke. Juicen og råsaften blir hyllet for sin unike smak og for de naturlige råvarene.  Vi møter gründerne på eventyrgården i Råde. Her kan du se hele episoden!

Tina i Fjellet

Tina Nordström inviterer gjester til sitt gjemmested – ei hytte i Vemdalen i de svenske fjellene. Gode samtaler og veldig god mat!

Den sosiale oljen

Line Verndal leder vår serie dedikert til kaffe som er under innspilling i Columbia og Brasil i høst.

Fru Timian

Marit Røttingsnes Westlie vil vise hvordan man lager ukomplisert, ujålete men umåtelig god mat her på Matkanalen.

Tinas Julekjøkken

I desember får vi se Tina tilberede den aller beste julematen sammen med slekt og venner! 4 episoder som vises onsdag og lørdager frem til Julaften.

Matkanalen på Matstreif

Matkanalen møtte blant annet Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge, landbruks- og matminister Jon Georg Dale, Meny-sjef Vegard Kjus og Oslo-ordfører Marianne Borgen.

Langs Matkysten av Svalbard

Nå reiser vi på tur igjen! Andreas Ihlebæk og Merete Gamst gir deg i disse episodene en rekke spesielle matopplevelser fra Spitsbergen.

Tinas Nyttår!

I romjulen følger vi Tina Nordstrøms forberedelser til den store dagen. I andre episode er det nyttårsmiddag, hvor Tina lager en flerrettersmeny til vennene sine hjemme hos seg selv.

Aftenpostens Matfestival på Youngstorget

Her ser du hele første episode! Vi møter blant annet Statholdergaardens kjøkkensjef Bent Stiansen og Esben Holmboe-Bang – Kjøkkensjef på Maaemo, den første restauranten i Norge med tre stjerner i Michelinguiden.

Julespesial med Nigel Slater og Rick Stein

Vi viser spesialutgaver av de populære TV-kokkene Rick Stein og Nigel Slater fra BBC hvor de tilbereder sine alle beste juleoppskrifter.

Skalldyrfestivalen i Mandal

Friskt vær og stuntkokkelering med skalldyr – følg Vibeke på besøk i Mandal i denne ukens Matfest.
Se tidligere episoder her.

Trøndersk matfestival!

Bli med på Trøndersk matfestival og Bryggerifestivalen og lær blant annet parring av riktig øl til sjømat.
Se tidligere episoder her

Gladmaten i Stavanger

For en matfestival! Vi møtte blant annet Anders Husa og VGs nådeløse restaurantanmelder André Blomberg-Nygård.

Aldo & Enzo´s Sicily

Ny serie på Matkanalen kommer i september! Aldo Zilli og Enzo Oliveri reiser i sin kabriolet fra det ene stedet vakrere enn det andre – fra Sciacca til Alcantara. De lager mat som gjenspeiler øyas kultur og historie. (2015)

 

 

Matfest – Rundreise på matfestivaler i Norge

Vibeke Klemetsen og Matkanalen skal på rundreise i Norge fra mai til september. Se hvor vi skal reise her – > Første episode fra Youngstorget ser du her.

Naturlig mat med Margit Vea

Vi er midt i innspillingen av en ny serie med Margit Vea, kokebokforfatter og spaltist i Aftenposten Junior. Serien kommer i august, og vi kan love veldig flotte bilder og naturlig, god mat.

Matkanalen i Bergen

Her kan du se hele episoden vår fra Bergen. – Vi lærer om tørrfisk, og blir med på kåringen av Årets Sjømatkokk 2016.

På den grønne gren

Matblogger Maj-Britt Aagaard fra Spiselandslaget.com besøker gründere og ildsjeler som har en grønn, kortreist og innovativ tilnærming til råvarer, mat og drikke. Ny serie i sommer.

Mer Mimi!

Nå viser vi flere episoder i serien med Mimi Thorisson – på fransk. Vakkert, visuelt og godt.

Verdens Beste Kaffe

Følg tidligere verdensmester i baristakunst Tim Wendelboes reise til Columbia i mai.

Serien viser hvordan god kaffe blir til og at det ligger mye mer bak en god kaffe enn de fleste tror. Samtidig ønsker serien å engasjere kaffe-entusiaster til å lage enda bedre kaffe!

Raymond Blanc´s kitchen secrets

Raymond Blanc, en selvlært, Michelin-kokk tilbereder de enkleste og mest kompliserte av hans egne favorittretter. Hver epiosode inneholder en viktig ingrediens som Raymond er lidenskapelig opptatt av.

Indian Food Made Easy

Anjum Anand lager fantastisk Indisk mat some er lett, sunn og full av smaker. Anjum er svært opptatt av å benytte friske, lokale sesongvarer some er lett tilgjengelige på butikken.

Nigelissima!

Med lidenskap for Italiensk Matlaging. Nigella Lawson viser oss hvordan du kan bringe sjelen av det italienske matlagingen inn på ditt eget kjøkken ved å bruke ingredienser du kan finne på et hvert supermarked.

Nigel Slater´s Simple Cooking

Nigel Slater utforsker tradisjonelle matkombinasjoner, og prøver å finne ut hvorfor de ulike rettene smaker så godt – og hvordan vi fra dette kan lære og bli bedre kokker. Hver mandag og tirsdag.

Chloe Dahl and Nikki Booth

I vår serie Langs matkysten i California, besøker vi de utroligste restauranter og matprodusenter. Vi møter blant annet Roald Dahls barnebarn, Chloe Dahl og kjæresten Nikki Booth – som er omtalt blant de mest fremadstormende kokkene i LA med sin hummerrestaurant Knuckle & Claw.

Rick Stein´s Far Eeastern Odyssey

I denne TV-serien drar vi til det fjerne østen for å finne autentisk mat og ulike matkulturer. Rick reiser til Vietnam, Kambodsja, Sri Lanka, Thailand, Malaysia og Indonesia.

Rick Steins Mediterranian Escapes

Rick Stein reiser i denne serien over Middelhavet, og besøker øyer og reisemål for nye matopplevelser. Bli med på reisen fra Korsika til Kreta, gjennom selve krybben til matlaging i den vestlige verden.

Instagram-matpakker

Har den gode, gamle norske nistepakken et ufortjent godt rykte?

Al Brown Dishing up Australia

Vi følger kritikerroste Al Brown i sin kulinarisk reise gjennom Australia. Hans filosofi er enkel mat full av smak, enten det gjelder restaurant – eller gatemat.

Mobile Chef

Ryan Clift rigger til sitt minikjøkken blant annet i privat-fly, yacht, på veddeløpsbanen og på en golfbane for å tilberede ambisiøse måltider til sine gjester.

Chef on a mission

Simon Gault driver en 5-stjernes restaurant og er dommer i  MasterChef New Zealand. Simon har satt seg fore å endre hva folk spiser. Simon tilbereder mat på utrolige destinasjoner, fra gass-plattformer til dypvannsfiskebåter.

Det Norske Måltid – Finale!

Matkanalen viser gallafinalen fra Clarion Hotel Energy Stavanger ledet av Arne Hjeltnes. Se de 11 stolte vinnerne her.

Smak & behag

Humørfylte Gard Haugland og Petter Lidal får besøk av blant annet Gunnar Staalesen, Natahlie Nordnes, Linda Eide og  andre kjente vestlendinger i sitt matlagingsprogram. Fra BTTV.no

James Martin´s Food Map of Britain

Kokken James Martin utforsker hvordan de britiske øyer gir mat til befolkningen på en spesiell måte – fra luften. James er pilot, og tar et blikk ovenfra på hvordan landskapet og klimaet påvirker hva som blir dyrket og fisket. Onsdager på Matkanalen.

Ølskolen

Lær hvordan du brygger selv, og hvordan øl og mat best kan kombineres. Programleder er ølsommelier Carolina Bodin. Av AftenpostenTV 2015.

Skrallerne – Fra søppel til Gourmet

-Fra søppel til Gourmet. Med blant annet Masterchef-vinner Maj-Britt Aagaard og filmprodusent og restauratør Jan Vardøen. Av #AntiTV for Aftenposten TV.

Rick Stein´s India

Rick Stein fra BBC reiser på en spektakulær reise gjennom India på jakt etter inspirasjon til nye oppskrifter og den perfekte curryen.

Dette vil Matkanalen!

Mat er best på TV.
Vel, det er jo ikke helt sant – men det er iallefall veldig veldig mange som liker å se på matprogrammer.

Simply Italian

Michela Chiappa lærer oss å lage fantastiske familiemåltider hver torsdag.

Vi elsker Italia!

Se vår 2,5 minutter lange stemningsrapport fra Piemonte!
Filmen er produsert av Kristoffer Vincent Hansen.

Spiselandslaget

Vi viser noen utvalgte godbiter fra Master-chef og Skrallerne-vinner Maj-Britt Aagaard. Maj-Britt står bak Spiselaget.com. Anbefales!

Rick Stein´s Spain

Rick Stein reiser til Spania – søndager. Vår mest sette serie hittil!

Kjøkkenpatruljen

Med Margit Vea, forfatter, samfunnsdebattant og matskribent i Aftenposten Junior.

Michaelas Classic Italian

I seriene Michaelas Classic Italian og Simply Italian viser walisisk-italienske kokken  Michela Chiappa sine favorittoppskrifter for klassiske italienske retter. Bellissima!

 

Fra Skandinavia til London

Matkanalen har møtt en rekke skandinaver som studerer og arbeider med mat i London. Her tidligere modell og nå student Hanna Sørheim ved den prestisjefylte skolen Le Cordon Bleu i London.

Rick Stein Tastes the Blues

BBC legenden Rick Stein kombinerer to av sine største lidenskaper – musikk og mat – fra USAs sørligste områder.

Nigel Slater´s Simple Suppers

Se Nigel Slater utforsker i 14 episoder hvor han lager enkel mat, med beina plantet på jorda, filmet hjemme hjemme på sitt eget kjøkken.

Annabel Langbein – Winter Feast New Zealand

Vi følger New Zealands favoritt TV-kokk Annabel Langbein gjennom årstidene i 13 episoder.

Allegra’s Turkish Delights

Allegra McEvedy reiser til Tyrkia for å oppdage deres tradisjoner og smaker. Allergra skaper nye retter som vi kan lære av – enkle, men med autentisk med smak fra det Tyrkiske kjøkken.

Her ser du Matkanalen:

Altibox: Kanal 16/17
Get: Kanal 18
Canal Digital Satellitt: Kanal 21/35
Canal Digital Kabel: 36
Viasat/Viafree
RiksTV: Kanal 38 + Underholdningsportal
NextGenTel: kanal 19

Kontakt oss!

Øivind Lindøe, +47 996 43 620 oivind@matkanalen.tv

Berit Røher Nestaas, +47 930 60 632, berit@matkanalen.tv

Simon Olsen, reklame@matkanalen.tv

Teknisk@matkanalen.tv

Smaksprøve

Vi i Matkanalen har produsert en rekke små filmer for å gi deg som seer en pustepause mellom seriene vi viser.

De beste råvarer

Matkanalen er opptatt av et sunt og bærekraftig matfat, og ønsker å inspirere til og ta gode valg av råvarer.

God mat er til for å deles

Invitér venner på besøk.  – Lag noe du aldri har laget før!
Eller gå ut og spis på byen på en tirsdag.